Yoga & Holistische massage therapie
Love. Every. Moment

Wat is Dru yoga?

Het maakt niet uit. Hoe jong of oud je bent. Yoga is voor iedereen. Vooral binnen de DRU Yoga zijn er vele mogelijke aanpassingen. Hierdoor kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau. 

Dru Yoga vindt zijn oorsprong in Hatha Yoga. Veel houdingen binnen Dru Yoga zijn variaties op bekende asana's.

Door zachte, vloeiende bewegingen breng je de geblokkeerde energiestroom weer op gang. Tegelijkertijd een sierlijke en krachtige manier om stress te verminderen. Door langzamer te bewegen komt je aandacht weer in je lichaam en laat je steeds meer vermoeidheid en spanningen los.

Het doel is om vanuit beweging in je stilte te komen. Om de overgang te kunnen maken van de dagelijkse drukte naar de stilte in jezelf beginnen we met bewegen op muziek. Deze bewegingen gaan steeds langzamer om te eindigen in de stilte en de ontspanning. Yoga kun je zien als een oefenterrein voor het dagelijkse leven. Als je bijvoorbeeld zachter en rustiger leert te bewegen, kun je milder naar jezelf worden en daarmee ook naar anderen.

Dru yoga wordt ook wel 'de yoga van het hart' genoemd. Door meer vanuit het hart te leven, komt een energie vrij die je dichter bij de essentie brengt. 

Lees verder:  Gezonde rug