Yoga & Holistische massage therapie
Love. Every. Moment

Over mij 

Mijn naam is Paula Vos. Na mijn studie heb ik enkele jaren gewerkt in de jeugdzorg en het onderwijs. In 2014 ontdekte ik yoga, wat mij inspireerde om me te verdiepen in verschillende yogastijlen en hun filosofieën. In 2017 begon ik aan de driejarige DRU-opleiding voor yogadocenten, die ik eind 2019 met succes heb afgerond.

Naast mijn liefde voor yoga, geniet ik ook van de natuur. Ik ga regelmatig wandelen of mountainbiken, wat mij net zoveel ontspanning biedt als yoga. Het beoefenen van yoga in de buitenlucht, waarbij ik natuur en yoga combineer, vind ik zelfs nog mooier.


Vanaf begin 2023 volg ik een twee jarige opleiding tot Integraal holistisch massagetherapeut. Ik heb in mijn eigen leven gemerkt dat het aanpakken van fysieke, mentale, emotionele en energetische aspecten kan leiden tot genezing en evenwicht. Deze persoonlijke ervaringen hebben mijn passie aangewakkerd om anderen te helpen op een manier die verder reikt dan alleen symptoombestrijding.
Ik heb altijd een sterke empathie voor anderen gevoeld en een verlangen om bij te dragen aan hun welzijn. Als holistisch therapeut begeleid ik mensen niet alleen bij het verlichten van hun fysieke klachten, maar ook bij het verbeteren van hun mentale, emotionele en spirituele gezondheid. 

Bovendien ben ik gefascineerd door de verscheidenheid aan technieken en benaderingen binnen de holistische therapie. Deze diversiteit trekt mij aan omdat het mij de mogelijkheid biedt om elke cliënt op een unieke en persoonlijke manier te helpen.
Door zelfstandig te werken in mijn eigen praktijk, biedt mij de vrijheid om mijn idealen en methoden toe te passen op een manier die echt overeenkomt met mijn waarden.
Samengevat, mijn wens om holistisch therapeut te worden is gebaseerd op een diepgewortelde passie om anderen te helpen een evenwichtig en vervuld leven te leiden, gesteund door mijn eigen ervaringen en geloof in de kracht van holistische genezing